Vemmenæsvej 54, Tåsinge, 5700 Svendborg

Charmerende og flot velholdt landsted på Vemmenæs - stor grund og mange muligheder

Man skal både gennem skov og køre langs vandet for komme frem til denne flotte og charmerende landejendom, der ligger i Vemmenæs på Tåsinge. Stuehuset fra 1883 står stadig smukt og rankt med flot hvidpudset facade og et godt, rødt tegltag. Også indvendigt er huset flot og meget velholdt, og derudover får I masser af udhusplads samt et værksted. Kronen på værket er den 2.170 m² store grund med en fantastisk, parklignende have med frugttræer, drivhus og smuk, farverig bevoksning - velkommen til!
 
Nuværende ejer har boet i huset i 43 år og har holdt ejendommen samvittighedsfuldt i alle årene. Vil I helst have moderne rammer, kan I naturligvis opdatere køkken og badeværelse, men huset er både flot og fuldt funktionelt, som det står.
 
En af husets attraktioner er det umådeligt flotte plankegulv i køkkenet, den ene stue og i gangen. Det er massive planker, og træets årer og beskaffenhed træder meget tydeligt frem. Som huset står nu, har det tre værelser, om end der mangler en dør til det ene værelse. Derudover får I et hyggeligt spisekøkken, to stuer - af hvilke den ene har brændeovn - samt et badeværelse, et bryggers og et gæstetoilet.
 
Syd for huset er etableret en pragtfuld, hævet terrasse i hele husets længde og med flotte bede og et skyggegivende træ. Foran terrassen ligger en tidligere landbrugsbygning, der nu fungerer som en stor carport med dertilhørende stort værksted. Hertil kommer endnu et stort udhus med masser af plads til opbevaring. Og foruden den smukke have får I også en skøn, lukket terrasse, et drivhus samt et godt anneks med en lille terrasse foran.
 
I kommer til at bo klos op ad skov og blot et par hundrede meter fra en anløbsbro, hvor man kan have en lille båd liggende. Her er også en badebro. I Lundby syv minutters kørsel fra huset, er der en god skole, og en smule længere væk, i Landet, er der et supermarked.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail