Tværvej 40, 5700 Svendborg

Indflytningsklar villa med sjæl og charme i Svendborg

Denne ejendom på Tværvej i Svendborg er helt tilbage fra 1827 og har bevaret sin sjæl og sit særpræg. Samtidig er huset løbende blevet opdateret og istandsat, så I samlet set får et hjem med plads og komfort samt en helt unik, iboende charme.

Indenfor byder huset på 161 m² fordelt over halvandet plan. Lige nu er boligen indrettet med to soveværelser og to stuer, begge med brændeovn. Huset er født med fire soveværelser, og de sidste værelser kan meget nemt genetableres. Derved bliver huset også interessant for den større børnefamilie.

I stueplan er der nydelige listelofter med spots, gulvet er belagt med enten fliser eller lyse planker. Køkkenet er delt i to sammenhængende rum, der samles af en muret hvælving. Etagen har ydermere et stort soveværelse, et badeværelse, et bryggers og en entré med trappe til førstesalen.

På første salen åbner boligen sig rigtigt op. De lyse plankegulve går igen, og etagen byder på endnu et soveværelse samt en stor stue med loft til kip og synlige hanebånd.

I kan også se frem til mange hyggelige stunder i solen på husets sydvendte terrasse. Haven ligger et niveau længere nede og er ganske overskuelig at holde. Dertil får I et stort udhus bestående af tre sammenhængende rum og et værksted med flisegulv.

Huset ligger meget fredeligt i den nordlige del af byen. Der er 500 meter til nærmeste supermarked, og på cykel kan bymidten og havnen nås på få minutter.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail