Staboltvej 4, Tåsinge, 5700 Svendborg

Nem og indflytningsklar etplansvilla nær skole på Tåsinge

Leder du efter en bolig, der er lige til at flytte ind i, og som først og fremmest bare er nem? Så er denne etplansvilla på det sydlige Tåsinge sagen! Du får et velholdt og indflytningsklart hus med tre soveværelser, en lille grund uden en egentligt have men med terrasse/gårdhave på to sider af huset. Det ligger fredeligt i den lille landsby Bjerreby blot tre minutters kørsel fra skole og børnehave i nærliggende Lundby. Velkommen til!  
Her er tale om etplansvilla fra 1956 med nydelig facade i rødsten, som blev hulmursisoleret i 2021. I 2020 blev der lavet ny hoveddør, mens stuegulvet blev skiftet i 2017-2018. Derudover er der 300 mm Rockwool på loftet, hvilket sammen med en brændeovn i stuen, som supplerende varmekilde, gør huset energivenligt og billigt i drift. 
Der er plankegulve i hele huset med undtagelse af bryggers og badeværelse som har klinkegulv med varme i. Der er indgang via bryggerset, som fører videre ind i køkkenet. Det er et nydeligt spisekøkken med stort vinduesparti og grøn udsigt. Fra køkkenet giver en lille mellemgang adgang til et soveværelse, til et ligeledes pænt badeværelse med stor bruseniche og dobbelt håndvask og til stuen. 
Stuen er et hyggeligt rum med hvidt kassetteloft, brændeovn og store vinduespartier mod syd. Herfra er der også udgang til en skøn træterrasse i niveau og med læhegn. Praktisk talt en udendørs forlængelse af stuen! Der er også udgang til terrassen fra det ene af de to resterende soveværelser. På den anden side af huset venter en hyggelig, flisebelagt gårdhave. 
Og da du ikke behøver bruge energi på at passe have, kan du i stedet tage ud og udforske Tåsinges dejlige natur. Du har kort til vand i næsten alle retninger og særligt på øens sydvestlige spids venter store naturoplevelser ved Monnet. 
Alt i alt en nem velfungerende bolig i smukke og fredelige rammer på Tåsinge.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail