Overgade 9, 5700 Svendborg

Superhyggeligt byhus med sydvendt have lige uden for Svendborg bymidte

For mange mennesker repræsenter byhuset den perfekte blanding af hipt og spontant byliv sammen med de mange fordele, der er ved at bo i hus såsom have og udeliv. I hyggelige Svendborg på Sydfyn med det rammende kælenavn “Danmarks mindste storby” kan du nu blive ejer af sådan ét. Det byder på 69 m², en lille kælder samt en drønhyggelig og solrig have på 152 m² med to terrasser, udhus og masser af grønt. Velkommen til!
 
Byhuset, som er helt tilbage fra 1842, ligger ved en hyggelig gade lige uden for byens centrum. Der er indkøbsmuligheder to minutter fra hoveddøren, blot få minutters gang til bymidten og havnen og kun lidt længere til Christiansminde Strand.
 
Stemningen fra det gamle hus er fint bevaret og mærkes især i stuen. Den er belagt med et plankegulv af den rustikke slags, hvor man tydeligt kan ses træets konturer og årer. I loftet er der synlige bjælker, og vinduerne har sprosser. Fra stuen følger køkkenet, der står pænt med hvide fronter i tidløst design. Herfra er der også udgang til terrasse og have. Endelig er der også et gæstetoilet i stueplan samt et bryggers og et skur, der begge har egen indgang fra haven.
 
Husets førstesal er indrettet med et soveværelse og et badeværelse. Soveværelset er ligesom stuen belagt med plankegulve og har trælofter med synlige bjælker. Derudover er der et stort skydedørsskab til garderoben, og, som en ekstra bonus, en stige op til en hems, der giver yderligere et par disponible kvadratmeter. Også badeværelset imponerer. Det har en god størrelse og byder på nydeligt flisegulv og en flot, separat bruseniche.
 
Også haven er et tilløbsstykke. Der er både terrasse direkte foran køkkenet samt endnu en terrasse nede i selve haven. Det er din egen lille oase, hvor du kan så tomater, ærter og kartofler, hvis du har lyst, eller blot læne dig tilbage i liggestolen, slappe af og nyde livet.
 
En perle vi glæder os til at vise frem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail