Niels Juels Vej 1, 5700 Svendborg

Velkommen til Niels Juels Vej 1 i charmerende Svendborg!

Denne fantastiske villa fra 1934 er beliggende i et eftertragtet kvarter og byder på en unik kombination af klassisk charme og moderne komfort.
 
Villaen blev totalistandsat indvendigt i 2008, så du kan forvente højeste kvalitet og komfort i alle rum.
 
Med 213 kvadratmeter fordelt på kælder og stueplan, er der rigeligt med plads til hele familien. Stueetagen byder på to elegante stuer med smukke egeparketgulve. Den største stue har kig til Svendborgsund og direkte adgang til en dejlig overdækket terrasse. Herudover finder du et lækkert køkken fra Invita samt et moderne badeværelse med gulvvarme.
 
I kælderen venter fire disponible rum i boligkvalitet, alle med gulvvarme, samt endnu et badeværelse med gulvvarme og et indgangsparti.
 
Bag ejendommen er der mulighed for parkering, hvilket er en stor fordel i dette område. Og med stranden med badebro og lystbådehavnen inden for rækkevidde, er dette virkelig et paradis for naturelskere og sejlentusiaster. Samtidig ligger Svendborgs centrum kun fem minutters gang fra ejendommen. Her du kan nyde hyggelige caféer, dejlige spisesteder og udforske de mange lækre butikker.
 
Denne ejendom er en sjælden perle, der kombinerer den idylliske beliggenhed med moderne bekvemmeligheder. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning – dette er en mulighed, du ikke vil gå glip af.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail