Kogtvedvænget 1A, 5700 Svendborg

Renoveret og meget charmerende rødstensvilla 150 meter fra vandet i Svendborg

Det virker næsten lidt eventyrligt at køre ned ad den smukke allé Kogtvedvænget i Svendborg. Den smalle vej lukkes næsten inde af de mange smukke, gamle træer i begge sider af vejen. Og hvor vejen slår et sving, er denne smukke rødstensejendom placeret på en velordnet, kvadratisk grund bare 150 meter fra Svendborg Sund. I bliver ejere af en både hyggelig og særdeles velholdt ejendom, der så sent som i 2022 fik et gennemgribende løft.
 
Villaen fra 1953 står helt klassisk med rød murstensfacade, rødt tegltag med hvide udhæng og matchende hvide vinduer og døre. Huset er opført i halvandet plan og byder på 87 boligkvadratmeter samt en kælder på 57 m².
 
I 2022 gennemgik både hus og have et renoveringsprojekt. Det omfattede et nyt badeværelse med Vola armaturer, Duravit møbel, gulvvarme og marmorklinker samt renovering af kælderen med samme klinke. Derudover blev gulvene i stueplan og på trappen til førstesalen afhøvlet, huset blev malet indvendigt, og der blev installeret nyt køleskab og ovn i køkkenet. Nævnes skal også, at der bliver installeret fjernvarme i løbet af sommeren 2023.
 
Boligen har en enkel indretning, og de nymalede lofter og vægge og nyslebne gulve giver huset en indbydende atmosfære. Stueplan byder på entré med trappe til første sal og adgang til badeværelse og stue. Stue og køkken er sammenlagt i en vinkel, og selvom Svanekøkkenet med granitbordplade har nogle år i sig, står det stadig flot og meget velholdt. Førstesalen byder på repos med skabe og giver adgang til et stort og et mindre soveværelse. Kælderen er som nævnt også istandsat og byder på vaskerum og tre disponible rum.
 
Stuen har udgang til en stor, hævet terrasse to steder fra. Herfra er der flot kig over området og til sundet. Derudover er der endnu en terrasse i haven samt en hyggelig have med køkkenhave og højbede. Endelig har ejendommen også en carport. Inden for en radius af 500 meter finder I både børnehaver, en købmand og skov.
 
Alt i alt en meget attraktiv ejendom på fantastisk adresse i Svendborg.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail