Helletoften 30, Tved, 5700 Svendborg

Gennemrenoveret etplansvilla på lukket vænge i Tved

Dette hus i Svendborg-bydelen Tved er i følge BBR fra 1976. Men da næsten hele huset blev renoveret i 2022-23, føles det i praksis som et helt nyt hus. I bliver således ejere af en lækker bolig, der bare fungerer og som tilmed ligger skønt på et lukket vænge i den populære bydel. Her er masser af stier og grønne områder og blot et hundrede meter til børnehus og indkøb samt cykelafstand til Tved Skole.
 
Huset byder på 120 m² og en klassisk indretning, der passer fint til såvel børnefamilien og til seniorparret. Grunden er på overskuelige 710 m² og byder på blandt andet på ny indkørsel og fliseterrasse.
 
Det er en udpræget fornøjelse at bevæge sig rundt i husets indre. Lofter og vægge står kridhvide og snorlige, gulvene er nærmest uberørte, og interiøret er nyt og lækkert. Også indretningen er ændret, så I nu får et moderne leverum med køkken og stue i ét. Køkkenet er god kvalitet fra HTH og inkluderer også nye hårde hvidevarer samt et køkken med indbygget spiseplads. Ved siden af køkkenet er der en fin plads til spisebordet, og stuen får masser af lys ind igennem det store vinduesparti mod syd.
 
I den anden del af huset giver fordelingsentréen adgang til tre soveværelser, et bryggers og til et badeværelse og et gæstetoilet. De to sidstnævnte har gulvvarme. Derudover er bryggers, entré/fordelingsgang og badeværelser belagt med samme klinke, der skaber yderligere harmoni. Huset har også nye installationer og rørføring af opvarmes af en luft-til-vand varmepumpe.
 
På husets sydside venter en skøn oase, hvor solen skinner dagen lang. Her er fliseterrasse og græsplæne, men derudover er det op til jer, hvad rummet skal indeholde. På den anden side af huset er anlagt en indkørsel, og også her er der rig mulighed for at sætte et personligt præg.
 
Meget lettere end dette bliver det ikke - bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail