Drejø Skovvej 5, Drejø, 5700 Svendborg

Natur, fordybelse og livskvalitet på Drejø - klassisk villa med dejlig have i Drejø By

Egentlig er dette en murstensvilla, som så mange andre. Huset er både fint vedligeholdt, hyggeligt og velindrettet. Det har fuld kælder samt en velpasset have med æbletræer, roser og stauder. Forskellen er blot, at denne villa ligger på Drejø - og dét ændrer alt.
 
Drejø er en af juvelerne i det sydfynske øhav, hvor man, hvad enten man vil det eller ej, bliver en del af et unikt lokalsamfund. Unikt fordi livet leves på en anden måde her. Der hviler en dyb ro over øen, der gør, at naturen opleves på en anden måde. Lyden af vinden i træerne træder i forgrunden, her er et rigt fugle- og dyreliv, og om aftenen slukkes gadebelysningen så stjernerne træder tydeligt frem på nattehimlen. Drejø handler om fordybelse og om at være i kontakt med naturen.  
 
Huset ligger midt i Drejø By, men oplevelsen af ejendommen starter dog længe før. Når færgen sejler fra Svendborg, trækker man vejret dybt og lader skuldrene sænke sig. Den fem kvarter lange tur bliver hurtigt et fast ritual, og når færgen ankommer, tager det knap 20 minutter at gå ind til byen.
 
Huset er velegnet som helårsbolig, men har været benyttet som sommerhus af nuværende ejer. Det står klassisk med facade i røde mursten og matchende rødt tegltag og ligger centralt på den 719 kvadratmeter store grund. Indenfor venter et lyst og charmerende hjem. Det meste af stueplan er belagt med smukke sæbebehandlede gulvplanker. Der er stuk flere steder, og to af stuerne har flot kig til haven - den ene har også udgang til dejlig terrasse. Køkkenet er i klassisk stil og har udgang til en skøn, hævet træterrasse. Der er badeværelse i stueplan, mens førstesalen er indrettet med tre værelser af forskellig størrelse. Endelig får du også en god disponibel kælder med ekstra disponibel plads.
 
Der er købmand, kro, forsamlingshus, kirke og gårdbutik på øen, og året igennem arrangeres aktiviteter for børn og voksne.
 
Og så har vi ikke nævnt den flotte sandstrand, den fantastiske udsigt fra klinten og de uforglemmelige solnedgange. Ring til Meng Bolig for mere info.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail