Brydevej 16, 5700 Svendborg

Rummelig familievilla på fredelig lukket vej i Svendborg Vest

310 etagemeter! Så meget plads venter der i denne velholdte villa i Svendborg. Pladsen er fordelt med 160 boligkvadratmeter i stueplan og en kælder på 150 m2. Ejendommen står som helhed i flot og velholdt stand, og så får I dertil et virkelig indbydende udemiljø med stor fliseterrasse foran stuen og en enkel, men utrolig smuk have med store, blomstrende rododendroner, rosenbuske og anden flot bevoksning.
 
Huset ligger på en fredelig, lukket villavej i Svendborg Vest blot 600 meter fra Svendborg Vest Station. I nærområdet finder I både Svendborg Gymnasium, Svendborg Tekniske Gymnasium og andre uddannelsesinstitutioner. Der er fornemme indkøbsmuligheder en lille kilometer fra hoveddøren, mens bymidten kan nås på et kvarter til fods.
 
De mange kvadratmeter giver jer en fleksibilitet i forhold til, hvordan I vil indrette jer. Huset er født med tre værelser - to store og et mindre værelse og alle med indbyggede skabe. Køkkenet er tosidet og i hvidt, tidløst design og har en lille spiseplads. Fra køkkenet følger en spisestue, og de med lyst til at opdatere, får her en oplagt mulighed for at skabe et moderne køkken-alrum. Alternativt kan stuen anvendes som et soveværelse.
 
Herfra er der videre forbindelse til opholdsstuen. Her mærker man rigtigt husets rummelighed, og rummet får masser af lys ind fra sydvest, hvor der også er udgang til terrassen. Fra opholdsstuen følger endnu en stue med store vinduespartier ud mod haven, der giver den en stemning af havestue. Endelig har stueplan også et fint badeværelse med badekar.
 
Der er også badeværelse i kælderen samt et fint udvalg af store anvendelige disponible rum - heriblandt en kæmpe gildestue med udgang til en terrasse i niveau.
 
Den smukke have giver jer et indtagende uderum, hvor sommerhalvåret rigtigt kan nydes. Med en grund på 1.264 m2 er her plads nok, og i bunden af haven står et virkelig yndigt legehus komplet med sprossevinduer, tagrender osv. Endelig har ejendommen også en carport samt et udhus.
 
Alt i alt en indbydende villa med rigelig plads, et pragtfuldt udemiljø på en lukket villavej.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver