Løgeskov 7, 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort

No floor plan added

No brochure added

Stor landvilla med kæmpe garageanlæg 4 min. fra stationsbyen Stenstrup

Længes du efter at bo fredeligt lidt ude på landet, hvor der er højt til himlen, frisk luft og god plads? Så skal du se denne spændende villa, der byder på hele 191 boligkvadratmeter samt et garageanlæg på 83 m² med to fjernbetjente hejseporte og et stort værksted. Ejendommen ligger idyllisk på en stor grund direkte ud til åbne marker på Sydfyn nær stationsbyen Stenstrup.

Huset er fra 1900 og er opført i halvandet plan. I 2007 kom førstesalen til, og samtidig blev taget og husets vinduer skiftet. Garageanlægget er fra samme år, og derudover har ejendommen to udhuse. Ejendommen fremstår som udgangspunkt i fin stand, men foretrækker du helt opdaterede rammer, er der også gode muligheder for at modernisere. Og med så mange kvadratmeter kan du få det, ligesom du gerne vil have det.

I stueplan venter et fint spisekøkken med udgang til terrasse. Her mangler kun lige en opvaskemaskine, for at det kan blive et godt og funktionelt opholdsrum. En hvælvet døråbning giver adgang til en hyggelig opholdsstue med parketgulv og træloft med synlige bjælker. Der er også to soveværelser i stueplan, et stort badeværelse, et fyrrum med adgang til garagen samt en entré med trappe til førstesalen.Heroppe venter endnu et stort opholdsrum med stort gavlvindue mod syd. Stuen har tilmed integreret køkken, hvilket giver etagen flere anvendelsesmuligheder. I modsatte ende finder du husets største soveværelse, der kan fungere fint som forældreafdeling for en børnefamilie.

Stenstrup er en veletableret stationsby med skole (4.-9. klasse), flere daginstitutioner, idrætshal, Dagli’ Brugs, slagter og meget mere. Her kan du også tage toget til Odense og Svendborg.

Kort fortalt: mange kvadratmeter for pengene, et lækkert garageanlæg og en fredelig beliggenhed nær fornødenheder.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver