Hestehavevej 2, 5856 Ryslinge

Tidligere bageri på synlig hjørnegrund i Ryslinge

På adressen Hestehavevej 2 i Ryslinge har der været bageri så længe folk kan huske - ja faktisk lige siden ejendommen blev opført tilbage i 1900. Den seneste bager lukkede ved årsskiftet og ejendommen står nu klar til at tage imod en ny ejer med måske nye ideer.
 
Her er tale om ejendom med bolig og erhverv i ét, og den gode og meget synlige adresse på en hjørnegrund ud til to af byens hovedveje gør, at ejendommen også sagtens kunne være interessant i mange andre henseender.
 
Ryslinge ligger godt placeret på Midtfyn godt fire kilometer øst for stationsbyen Ringe. Som by er Ryslinge ganske selvstændig, da her både er to supermarkeder, flere butikker og et godt erhvervsliv. Byen er også kendt for de mange skoler. Her er både folkeskole, friskole, højskole og efterskole. Hertil en velfungerende idrætsforening og daginstitutioner. Byen ligger cirka midt imellem Odense og Svendborg, og det er nemt at komme på motorvejen.
 
Ejendommen er opført i halvandet plan med bageriet i stueplan og boligen beliggende på førstesalen. Ejendomen sælges inkl. inventar såsom køleskabe, fryserum, ovne, røremaskiner osv. Det vil derfor være ganske ligetil for en bager eller konditor at fortsætte driften af bageriet.
 
Som nævnt, kan man også fint forestille sig andre anvendelsesmuligheder for lokalerne. Her er masser af plads, hvad enten behovet stiler imod gode lagerfaciliteter, kontorer eller klinik-virksomhed. Der er desuden fire flisebelagte p-pladser på ejendommen ud til vejen.
 
Boligen på førstesalen består af to stuer, et soveværelse, et badeværelse og et køkken. Her er behov for istandsættelse, hvis den skal gøres beboelig. Men bliver den det, kunne man også vælge at leje etagen ud for yderligere indtjening.
 
En spændende mulighed for at overtage en ejendom og genoptage et bageri eller finde et nyt formål med den velbeliggende ejendom.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Meng Bolig & Erhverv

Meng Bolig & Erhverv

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail