Spodsbjergvej 122, Gammel Skrøbelev, 5900 Rudkøbing

Højtbeliggende bungalow - blot få minutters kørsel fra centrum af Rudkøbing

Lidt uden for Rudkøbing finder I denne rummelige bungalow fra 1935, der er den perfekte bolig til børnefamilien.
  
Ejendommen byder på 184 boligkvadratmeter og hertil kommer 42 kvadratmeter kælder til opbevaring samt en indbygget garage på 15 kvadratmeter. Ejendommen er løbende vedligeholdt, men er også klar til modernisering. 
 
Fra den rummelige hall med flotte, nyslebne plankegulve er der adgang til 2 stuer en suite, hvor der fra den ene er adgang til den sydvendte have. I ejendommens stueetage finder I også det rummelige køkken med masser af skabsplads, et værelse/kontor samt et gæstetoilet. 
 
På 1. salen er der 3 store, dejlige værelser, som alle er uden skråvægge. På etagen er der desuden et stort badeværelse med badekar. Fra det største af værelserne, der også kan benyttes som dagligstue, er der udgang til en overdækket terrasse med en pragtfuld udsigt til alle sider. Til den ene side kan man se Langelandsbroen og drejer man sig lidt har man en fantastisk udsigt over de omkringliggende marker samt kig til øens største skole Ørstedsskolen.

Ejendommen ligger i gå-/cykelafstand og med cykelsti direkte til Ørstedsskolen med 0. - 10. klassetrin. Skolen er bygget i 2010 og har egen idrætshal og et udvendigt idrætsanlæg med boldbaner og atletikfaciliteter. 
 
Der er blot få minutters kørsel til Rudkøbing, der er Langelands største by og er en hyggelig handelsby med gode dagligvarebutikker og specialforretninger. I Rudkøbing finder man ligeledes Rudkøbing Havn, som rummer både lystbåde- og trafikhavn samt færgeleje for færgerne til Strynø og Ærø. 
 
Velkommen til en spændende ejendom midt på den skønne ø Langeland!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail