Pederstrupvej 14, Pederstrup, 5900 Rudkøbing

Hyggelig flexbolig på Langeland nær Spodsbjerg, 6 km fra Rudkøbing

Man kan næsten ikke gå galt med dette hyggelige halve dobbelthus nær den hyggelige havneby Spodsbjerg på Langeland. Det er en bolig, der både kan anvendes som helårshus og som fritidsbolig. Huset byder 140 m2 fordelt over to plan og har dertil en stor garage. Alt inventar medfølger og med hele syv sovepladser, vil det være nemt at leje huset ud.

Området er særdeles populært hos lystfiskere. Spodsbjerg ligger ud til et af Danmarks bedste fiskefarvande, og derudover er der en stor Put and Take-sø to kilometer fra adressen. Spodsbjerg er en gammel fiskerby med en idyllisk fiskerihavn. Her er fiskebutik med eget røgeri, lystbådehavn med grill- og iscafé samt en børnevenlig badestrand. Turen dertil tager blot fem minutter på cykel, og i modsatte retning er der omtrent seks kilometer til Rudkøbing.

Huset står pænt og nydeligt, og indretningen er enkel og smagfuld. I stueplan bydes på et rummeligt køkken med tilhørende alrum. Her er både ovenlysvindue og et vindue ud mod terrassen. Stuerummet består af en dagligstue og en pejsestue med charmerende fliser og en brændeovn. En rigtig hyggekrog. Derudover er der et soveværelse, en entré og et nydeligt flisebadeværelse i stueplan. På førstesalen er der yderligere to pæne, sammenhængende værelser med gulvtæpper og tagvinduer.

På husets vestside er anlagt en hyggelig terrasse, der ligger godt i læ. Haven er nem at passe, og her finder du også den store garage, som blandt andet kan bruges til opbevaring af båd. Der er desuden lavet en overdækket terrasse på siden af garagen. Fra haven er der også flot udsigt over de omkringliggende marker, og der er desuden gode muligheder for hyggelige gåture i de smukke omgivelser via områdets stisystemer.

Alt i alt en virkelig fleksibel ejendom med mange muligheder til en ganske overkommelig pris.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail