Grønnevangen 24, 5750 Ringe

Velholdt etplansvilla på 158 m2 med to garager og stort værksted midt i Ringe

Denne etplansvilla i Ringe har en helt sublim beliggenhed på en af byens fredelige villaveje blot otte minutters gang fra alle midtbyens tilbud samt stationen. Huset fremstår velholdt og med 158 boligkvadratmeter og en velanlagt grund på 820 m2 er her fin plads til eksempelvis en børnefamilie.
 
Foruden selve huset får du også hele to garager, et drivhus og flere udhuse, af hvilke det ene er indrettet som værksted. Inden for de sidste fire år har ejendommen fået flere forbedringer. Mest opsigtsvækkende er den omfattende flisebelægning. På forsiden af huset er der to nydelige indkørsler samt flotte plateauer med en trappe i midten. På havesiden er der skabt en flot fliseterrasse, og derudover er haven omlagt, så den står pæn og nydelig. Der er også etableret ovenlys i udestuen og isat nye træ/alu-vinduer i den sydlige gavl. Huset har derudover fjernvarme og fibernet.
 
Boligens indretning passer rigtig godt til en børnefamilie. Alle tre værelser er gode, store rum med klædeskabe, og værelserne er indrettet i separat børne- og voksenafdeling. Forældresoveværelset har desuden adgang til et privat badeværelse, mens de to børneværelser deles om husets badeværelse nummer to.
 
De fælles opholdsrum består af køkken og stue i åbent rumforløb. Køkkenet er dejligt rummeligt og står stilfuldt og moderne. Her er også plads til et spisebord. Der er også god plads i stuen, som tilmed både har udgang til en dejlig altan, der ligger oven på garagen, og til udestuen. Udestuen skaber et hyggeligt ekstra opholdsrum med flot udsigt over kvarteret. Sidst men ikke mindst indeholder huset også et flot bryggers med vaskefaciliteter og masser af skabsplads.
 
Ali i alt en meget komplet og velholdt etplansvilla med flotte rammer til eksempelvis en børnefamilie på en central adresse i Ringe.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail