Sognevej 39, Brudager, 5883 Oure

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 195.000 kr.

No floor plan added

Byggegrund med naturskønne omgivelser ved Gudme

Det er smukke, landlige omgivelser og en udsigt over åbne vidder, der venter jer, hvis denne 922 kvadratmeter store byggegrund ved Gudme bliver jeres. Dertil kommer selvfølgelig de mange udfoldelsesmuligheder, som følger med den gode plads og chancen for at opbygge jeres drømmehjem helt fra bunden.
 
Der er allerede betalt for tilslutning af el og vand, og foruden et par flot opvoksede træer er grunden helt ryddet og således klar til at danne rammen om jeres byggeprojekt.
 
Vi befinder os i det lille landsbyområde Kilen cirka to kilometer syd for Gudme og tæt på både Oure og Skårup. Trods de landlige omgivelser kan I derfor se frem til at få let adgang til alle hverdages fornødenheder.
 
Sydfyns Rideklub finder I eksempelvis inden for bare cirka én kilometer fra den uforstyrrede adresse, og i Gudme er der blandt andet skole, indkøbsmuligheder og masser af fritidstilbud i byens aktive sportshal. Også pendlerne får en nem og bekvem hverdag med udgangspunkt herfra, for de større byer som Svendborg, Nyborg og Odense når I let via områdets gode vejnet.
 
Omgivelserne giver jer således i sig selv et solidt fundament under hverdagslivet, og om I vælger at bygge et moderne, arkitekttegnet vidunder, en klassisk villa i murermesterstil eller noget tredje på grunden er fuldstændigt op til jer.
 
Med grundens størrelse, kan I desuden også sagtens begynde at overveje, hvordan haven skal arrangeres - hvor mange terrasser, vil I for eksempel gerne have at vælge imellem, og skal der forberedes en hyggelig bålplads fra starten?
 
Mulighederne er mange, og hvis jeres nysgerrighed er blevet vakt, så tøv ikke med at komme forbi til en fremvisning og kigge nærmere på grunden og de smukke, sydfynske omgivelser.

Sælger fortæller


3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail