Landevejen 143, 5883 Oure

Velindrettet villa med stor have centralt i Oure på Sydfyn

Det lille lokalsamfund Oure på Sydfyn er omtrent, så langt man kommer fra ideen om “den lille, søvnige landsby”. Oure er især kendt for Skolerne i Oure, hvor især Sportshøjskolen efterhånden er blevet landskendt. Dét skaber aktivitet i hele byen, som derudover præges af en stærk fællesskabsånd og et aktivt medborgerskab. Her også gode pasningstilbud og masser af busforbindelser til især Svendborg. Og midt i byen udbyder vi nu denne villa til salg, der byder på 117 m² + kælder samt en stor grund. Velkommen til!

Ejendommen står flot med pæn rødstensfacade, hvid sokkel og sortglaseret tegltag. Huset er løbende vedligeholdt og fik eksempelvis nye vinduer i den ene gavl i 2020. Også indvendigt er huset overvejende pænt og velholdt. Modernisering er selvfølgelig også en mulighed for jer, der foretrækker helt tidssvarende rammer.

Huset har en meget gennemtænkt planløsning, der udnytter pladsen til fulde. Stueplan består af et godt og regulært spisekøkken med åben forbindelse, via en muret hvælving, til den sydøst vendte og meget lyse stue. Via køkkenet er der videre adgang til en hyggelig udestue med flot udsigt over haven. Derudover er der også blevet plads til et badeværelse og et soveværelse i stueplan.

Også førstesalen er meget velindrettet. Her er blevet plads til tre gode soveværelser alle med to vinduer. Huset har fuld kælder, hvilket giver en masse ekstra plads og muligheder. Den er indrettet med et vaskerum, fyrrum, viktualierum og et værksted.

Og I får endnu mere disponibel plads på bagsiden af huset. Her er et skur samt et udhus indrettet som værksted. Den store have byder på en kæmpe græsplæne, hvor børn får plads til at tumle og spille bold. Beplantningen tæller blandt andet flere frugttræer, og derudover er her også både et drivhus og køkkenhave med højbede.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail