Landevejen 140, 5883 Oure

Indflytningsklar – virkelig spændende trelænget ejendom midt i Oure

Det er plads og muligheder i alleryderste potens, det handler om i denne spektakulære ejendom på Sydfyn. 197 boligkvadratmeter og 310 m² udhus eller erhverv, er hvad der venter jer. Det er byens gamle købmandsbutik, der er forvandlet til bolig, og indenfor de sidste 3-4 år er gennemgående ombygget og renoveret. Ejendommen ligger midt i den hyggelige landsby Oure, der er kendt i hele landet for de populære Skolerne i Oure.
 
Skolernes tilstedeværelse liver godt op i byen og gør, at flere spisesteder har etableret sig her. Her er også børnehus og friskole, mens dagligdagens indkøb kan klares i nærliggende Skårup eller Hesselager. Turen til Svendborg tager blot et kvarter i bil.
 
Her er tale om en trelænget ejendom fra 1923 med førstesal, kælder og en solrig gårdhave i midten. Huset har et væld af klassiske detaljer, som heldigvis er blevet bevaret. De to stuer en suite er et godt eksempel herpå. Her får I ualmindelig flot stuk, træpilleovn, plankegulve og en smuk karnap med udsigt til gaden. Der er tilmed stuk i det flot renoverede badeværelse. Det imponerer også med rå New Yorker-vægge og har både bruseniche og badekar. Hertil kommer to mindre stuer en suite, et nydeligt køkken og husets entré.
 
Den tidligere købmandsbutik er lavet om til to fantastiske aktivitetsrum med malede betongulve og et gæstetoilet. Her er mulighed for nærmest hvad det skulle være, hvad enten I vil have hjemmebiograf, atelier, hobbyrum, kontor eller hvem ved - måske etablere købmand igen!
 
Husets sidste længe er indrettet med et udvalg af anvendelige disponible rum - heriblandt en garage og et fyrrum. Også her venter masser af muligheder. På førstesalen får I fem soveværelser, et badeværelse samt to uudnyttede loftsrum. Endelig indeholder ejendommen også en kælder med vaskekælder og opbevaringsplads.
 
Kort fortalt en ejendom, der er nem at gå til og med et utal af muligheder!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail