Landevejen 138, 5883 Oure

Spændende renoveringsprojekt midt i hyggelige Oure på Sydfyn

Der venter et spændende projekt her i hyggelige Oure på Sydfyn. Centralt i det lille lokalsamfund med den landskendte Oure Højskole ligger en klassisk villa fra 1910 og er klar til at få en makeover. Huset byder på 96 boligkvadratmeter og har dertil en førstesal, der ikke er registeret men med tre gode, disponible rum. Hertil kommer en lille, men hyggelig grund med terrasser og flere sammenhængende udhuse.
 
Selvom det er højskolen, der har sat Oure på landkortet, har byen i sig selv masser at byde på. Byen kendetegnes ved sit stærke fællesskab og meget aktive medborgerskab, hvilket naturligvis også præges meget af Skolerne i Oure. Derudover er her pasningstilbud, en friskole samt et fint udvalg af spisesteder. Her er også gode busforbindelser til Svendborg og i bil kan turen klares på under et kvarter.
 
Selvom huset har behov for opdateringer, er det pænt vedligeholdt. Indretningen er overskuelig, men kan naturligvis også ændres, hvis dette foretrækkes. Som huset står nu, indeholder det entré, stor stue i forbindelse med mindre stue/spisestue med brændeovn, dejligt stort spisekøkken med god bordplads, badeværelse med gulvvarme samt et soveværelse.
 
Førstesalen indeholder en repos og tre disponible rum, der, som nævnt, ikke er registreret som beboelse.
 
Via køkkenet er der udgang til husets baghave. Den er anlagt som en gårdhave med fliser hele vejen rundt og har et lille stykke med græs i midten omkranset af højbede. Det er et hyggeligt uderum med flere terrasser, og så er der også nem adgang til de tre udhuse samt til et brændeskur.
 
Alt i alt får I her et hus til en overkommelig pris og frie hænder til at skabe et hjem, der passer til jeres behov og præferencer.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail