Kilenvej 17, Brudager, 5883 Oure

Prisvenligt håndværkertilbud i naturskønne omgivelser

På Kilenvej 17 ved Oure finder I dette spændende håndværkertilbud, som venter på den rette køber. Her får familien eller parret med gør-det-selv-drømme en oplagt mulighed for at istandsætte og renovere således, at indretningen matcher drømmeboligen. 
 
Ejendommen er opført i 1919. Boligen, der er på 113 m2, er fordelt på to etager og indeholder: Entre, stue, køkken, badeværelse og 3 værelser, hvoraf de 2 er beliggende på 1. sal. Fra boligen er der via fyrrummet adgang til et stort udhus, der rummer masser af muligheder. Det kan f.eks. bruges til opbevaring eller forskellige hobbyprojekter, eller måske er det her, du skal lave et lækkert værksted eller en dejlig gildesal.
 
Med et grundareal på 2.547 m2 er der fin mulighed for at anlægge en flot have måske med et orangeri eller et hønsehus. Haven er opvokset med flere, nydelige gamle træer og er omgrænset af en tæt hæk.Ejendommen ligger omgivet af den dejlige sydfynske natur og i lokalområdet finder man alt, hvad man skal bruge i hverdagen. Det drejer sig om udmærkede dagligvarebutikker i henholdsvis Gudme og Gudbjerg. Her er også friskole med børnehave. For de ældre elever er der Oure Kostgymnasium og Idrætsefterskole inden for en overkommelig afstand. Denne er særlig populær for sine sportslinjer, der tiltrækker elever fra hele landet.
 
Fra adressen er der omkring et kvarters tid i bil til midten af Svendborg og hopper du på cyklen, er der ca. 7 km til det herlige Lundeborg med den kendte skov og strand og havn og vand.
 
Sammenfattende er Kilenvej 17, Brudager, 5883 Oure, en ideel adresse for dem, der søger en balance mellem landlig ro og moderne bekvemmeligheder og har du hænderne skruet rigtigt på, så ring og aftal tid til en fremvisning af dette spændende håndværkertilbud.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail