Tværvej 11, 5853 Ørbæk

Fin etplansvilla med stort værksted og dejlig, sydvendt have

Oprindeligt hed Ørbæk faktisk bare “Ør”. Det var bækken, der flyder gennem byen, der gav Ørbæk sit nuværende navn. Det er dog uden den store betydning i dag, hvor Ørbæk har etableret sig som en af de større landsbyer på Østfyn i kort afstand fra både Nyborg, Svendborg og Odense. Og her, i et af byens centrale villakvarterer, udbyder vi nu denne etplansvilla, der med en størrelse på 117 m2 og en dejlig hjørnegrund passer fortrinligt til den mindre børnefamilie.
 
Ejendommen er opført i gule mursten og indeholder foruden villaen også en carport, et stort, opvarmet værksted samt et skur. Omkring 2010-2012 fik ejendommen flere opdateringer. Nyt tag, nye gavle, efterisolering på loftet og nyt bryggers. Derudover blev hoveddøren og flere vinduer skiftet til træ/alu, og så der blev lavet en såkaldt lyskuppel i taget, der giver lys i mellemgangen. Boligen står i dag pæn og velholdt, og er for så vidt klar til indflytning, når det for nyligt afdækkede bøgeparketgulv har fået en slibning.
 
Boligen indeholder: entré med skabe til overtøjet, en lys mig rummelig med udgang til terrasse, nydeligt køkken med spiseplads, et flot bryggers med klinkegulv, to soveværelser (det ene tidligere to værelser), et pænt flisebadeværelse samt en mellemgang.
 
Der følger også en dejlig, sydvendt have med huset. Det er en frodig og ugeneret have, som er pænt arrangeret med randbeplantning og en velholdt plæne, hvor børn kan lege. Der er også terrasse mod syd samt flisegang rundt om huset.
 
Ørbæk udmærker sig også ved sit fine udbud af de ting man skal bruge i dagligdagen. Her er både folkeskole (0.-9.), SFO, et stort idræts- og kulturhus, apotek, flere supermarkeder samt et fint udvalg af spisesteder og mindre butikker. Og så er det naturligvis også her at det efterhånden landskendte Ørbæk Bryggeri holder til.
 
En solid og velholdt bolig, der kan tilpasses forskellige behov og har en god, central beliggenhed i Ørbæk

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail