Karpevænget 5, Bukkemose, 5932 Humble

Fritidshus fra 2011 på Langeland – uforstyrret panoramaudsigt over landskabet

Skønne forårsfrokoster på terrassen, hede sommerdage ved stranden og efterårsgåture afsluttet med et afslappende spabad. Alt det og meget mere venter dig og familien med dette fritidshus i Bukkemose på Langeland, hvorfra der er få minutters gang til områdets dejlige badestrand. I bliver nabo til Langelands Golf Klub, og indkøbene kan klares hos Pastry bageren, Spar købmanden eller Brugsen i Humble bare seks kilometer væk. 
 
Huset er opført i 2011 i lækre vedligeholdelseslette materialer. Et stilfuldt look går igen både ude og inde og de store, sydvendte vinduespartier sørger for en dejlig lys og åben atmosfære. Udelivet leves på den store træterrasse og fra altanen på første sal. Herfra får I den skønneste udsigt til den foranliggende sø og videre ud over landskabet. 
 
Er det vejr til indendørs hygge, har huset en optimal indretning: Tre værelser giver plads til 6-8 opredninger, og opholdsområdet er så stort, at I har god plads til madlavning i det velindrettede køkken alrum og sofaafslapning på første sal. På kølige dage er det skønt at tænde for saunaen eller slappe af i spabadet, der ligger i det største af de to badeværelser. Huset størrelse og standard åbner op for en ekstra indtjening i form af lejeindtægter, såfremt man ønsker dette. Huset udlejes pt. via Novasol. 
 
Huset ligger i Bukkemose, som er et mindre sommerhusområde på Sydlangeland. Et fantastisk område for dem der elsker naturen og vandet. Her er ca. 3 minutters gang til stranden og gåafstand til Langelands Golf Klub. Fra stranden er der muligheder for både at fiske og bade, ligesom der er en legeplads, badebro og slæbested for både. 
 
Tøv ikke med at kontakte Meng Bolig for en fremvisning, for dette er en ejendom, der både skal ses og opleves!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail