Udsigten 6, Vormark, 5874 Hesselager

Rummelig villa med solcelleanlæg fra 2022 i fredeligt lokalsamfund på Sydfyn

Skal der skrues ned for tempoet og op for det gode liv, er denne ejendom i det lille lokalsamfund Vormark på Sydfyn et dejligt sted at slå sig ned. Den 158 m² store villa er på én og samme tid velindrettet, velholdt og særdeles charmerende. I kan især glæde jer til den dejlige lukkede have og den næsten 50 kvadratmeter store vinkelterrasse, der om sommeren nærmest giver villaen et ekstra rum.
 
Huset er fuldmuret og flot velholdt. Den imponerende gårdsplads med vendeplads og et stort rhododendronbed byder jer straks velkommen og bilen - eller bilerne - kan parkeres i ejendommens dobbelte carport. Solcelleanlægget fra 2022 sørger for produktion af el og giver samtidig et overskud til ejeren.
 
Indenfor fornemmer man tydeligt den særlige charme, man finder i ældre huse, der har fået lov at være sig selv. De flotte plankegulve, de gammeldags døre og dørkarme og væggene med synligt murværk bidrager alt sammen til at skabe en hyggelig stemning.
 
Huset har en meget fleksibel indretning med fire opholdsrum i stueplan, der både kan anvendes som soveværelser og som fælles opholdsrum - alt efter behov. Tre af dem ligger omkring køkkenet, der sammen med bryggerset fungerer som boligens omdrejningspunkt. Det sidste værelse er udstyret med en hems og har udgang til haven.
 
Køkkenet er indrettet med moderne, hvide elementer og et lækkert Smeg gaskomfur med to ovne, det har bordplader i træ og en lille køkken-ø på hjul. Endelig har stueplan også et badeværelse. Førstesalen byder på en dejlig lys stue samt et soveværelse med indbyggede skabe.
 
Den store terrasse omgiver huset mod vest og syd, og her kan I nyde solens stråler hele dagen. Hertil kommer haven, der er anlagt med græs, hvilket gør den nem at passe og god som legehave. Endelig er her også et udhus.
 
I nærliggende Hesselager er der både skole og børnehus, en stor MENY og en særdeles aktiv idrætsforening. En af Fyns bedste badestrande Bøsøre Strand ligger desuden blot en kort cykeltur fra Vormark. Både Nyborg og Svendborg kan nås på 20 minutter i bil.
 
Et flot hus med mange kvaliteter, hvor I kan få en fredelig og indholdsrig tilværelse.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail