Mejerivej 18, 5874 Hesselager

133 m² villa med overskuelig, lukket have i Hesselager - klar til renovering

Det kan blive, ligesom I gerne vil have det, dette hus i Hesselager. Huset er klar til istandsættelse og byder på 133 m² fordelt over halvandet plan. Det passer således fint til både en børnefamilie og til seniorparret. Grunden har med 540 m² en overskuelig størrelse, og så kommer I til at bo i et både hyggeligt og veludviklet lokalsamfund med egen skole og institutioner, en stor Meny-butik og i det hele taget et aktivt erhvervsliv. Velkommen til!
 
Huset er fra år 1900 og har også integreret overdække til bil og cykler. Selvom huset som nævnt har brug for renovering/modernisering, kan det for så vidt godt bebos, som det står. I kan således fint flytte ind og så tage projektet i jeres eget tempo.
 
Der er tørskoet indgang til huset via overdækket foran hoveddøren. Herfra giver entréen adgang til både køkken og stue samt til førstesalen. Køkken og stue ligger således i forhold til hinanden, at rummene nemt kan forenes, hvis I ønsker et moderne, åbent opholdsmiljø.
 
Køkkenet har videre forbindelse til et bryggers med egen indgang, hvorfra der følger et badeværelse og et stort soveværelse. Husets førstesal er indrettet med to gode værelser - det ene med fuld skabsvæg.
Bag huset gemmer sig en ganske fortrinlig og helt lukket have. Den er mestendels belagt med græs og er således dejlig nem at holde. Mod sydvest er der en skøn terrasse med læhegn, og generelt er haven ligesom huset parat til, at I kan sætte jeres eget præg.
 
Med adresse i Hesselager bor I cirka midt imellem Svendborg og Nyborg. I også tæt på vandet, og på en frisk cykeltur kan I være på en af de flotte strande ved enten Lundeborg eller Stokkebæk Strand.
 
Alt i alt får I her masser af hus for pengene og muligheden for at sætte eget præg på boligen
 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver