Langgade 3, 5874 Hesselager

Smuk og velholdt familievilla på stor grund i Hesselager

Det er en ægte familievilla, vi her har fornøjelsen at udbyde til salg midt i dejlige Hesselager på Sydfyn. Den smukke, tidligere forstanderbolig fra 1900 byder på 203 flotte og veldisponerede kvadratmeter, og derudover får I også en stor carportbygning på 50 m2 samt et isoleret fyrrum med værksted. Til huset hører en 1.602 kvadratmeter stor og indbydende grund, hvor I får rigelig plads til børneleg, afslapning på terrasser og meget andet. Velkommen til!
 
Huset ligger centralt i den populære og veletablerede oplandsby til Svendborg. Her er både et apotek, en stor velrenommeret Meny, lægehus og et par spisesteder og butikker. Hertil kommer skole til de mindste, børnehus og gode muligheder for sport og fritid. Huset ligger også tæt på skov og børnevenlig strand.
 
I bliver ejere af et særdeles velholdt hus, der har modtaget større og mindre vedligehold siden 1991, da nuværende ejere flyttede ind. Fremhæves skal især carporten fra 2005, pillefyret fra 2008, tegltaget fra 2010, de nye vinduer og døre i stueplan fra 2014 samt et nyt badeværelse i stueplan ligeledes i 2014.   
 
Det er en rar fornemmelse at bevæge sig igennem husets indre. Man mærker husets volumen, i og med at alle rum har en god størrelse. I stueplan venter et flot rumforløb fra køkken og ind igennem to hyggelige stuer. Køkkenet har en fin spiseplads med udgang til terrasse, og faktisk kan rummet forenes med den ene stue, hvis I ønsker en større køkken-alrum. Stueplan indeholder også et bryggers, et badeværelse og et flot gangareal med trappe og åben etageforbindelse til førstesalen. Førstesalen er indrettet med en stor repos, et badeværelse og i alt tre store soveværelser.
 
Den store have er, trods sin størrelse ganske nem at holde. Her er både gyngestativ, legehus, bålsted, blomsterkasser, tæt randbeplantning og flere terrasser. En rigtig oase.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail