Kalkvej 5, Vormark, 5874 Hesselager

Moderniseringsmoden landejendom med et sundt ydre nær vandet på Østfyn

Overvejer I at tage springet og flytte på landet? Hvor I har plads og fred og ro til at udleve jeres drømme. Denne ejendom ligger blot 2,5 kilometer fra vandet og en flot badestrand på Østfyn omtrent 20 minutters kørsel fra Nyborg og Svendborg. I får et solidt stuehus på 151 m², der skal sættes i stand indvendigt. Hertil kommer flere udbygninger af forskellig størrelse heriblandt en kæmpe hal på 999 m².
 
Det hele ligger frit i landskabet på en ca. 9000 m² stor grund. Ejendommen har masser at byde på til køberen med ideer, og som ikke er bange for at tage fat. Her er eksempelvis fine rammer til en håndværker, til dig med en pladskrævende hobby og til jer med interesse i mindre dyrehold eller mini-landbrug. Der er evt. mulighed for at tilkøbe et ekstra jordstykke omkring ejendommen.
 
Selvom stuehuset skal istandsættes indvendigt, er de ydre rammer gode. Huset har pænt murværk og taget blev skiftet i 2003. Også planløsningen er fornuftig med gode, store rum og åbne rumforløb. Planløsningen kan naturligvis også ændres, hvis I foretrækker det.
 
Entréen fortsætter i åbent forløb ind i fordelingsgangen, som går i ét med køkkenet. Det er et godt rum, hvor I fint kan indrette spisekøkken. Fra køkkenet følger et bryggers og et viktualierum. Der er fire værelser i boligen, et badeværelse samt en stor vinkelstue med udgang til terrasse mod vest.
 
Grunden fremstår velordnet med flere afgrænsede områder belagt med henholdsvis fliser og perlesten. Der er naturligvis også en stor have med græs og flere gamle træer. Og med hele 1.490 m² plads i garage, hal og andre udhuse får I masser af plads til opbevaring, lager, hestehold, hobby, eller hvad I nu har lyst til.
 
Indkøb, skole, apotek og lægehus findes i Hesselager seks minutters kørsel fra ejendommen.
 
Alt i alt en virkelig spændende landejendom med et utal af muligheder tæt på strand og hav.
 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail