Søvangen 48, 5884 Gudme

193 m² familievilla med solcelleanlæg - roligt vænge i Gudme

Det er bestemt en af de bedre beliggenheder i hyggelige Gudme, I får som ejere af denne velholdte villa her på Søvangen 48 i Gudme. Med hele 193 boligkvadratmeter over halvandet plan og en grund på 1.143 m² er her plads til selv den større eller den sammenbragte familie. Hertil kommer en muret carport med plads til to biler samt et integreret udhus. En komplet villa til børnefamilien med andre ord!

Gudme er aktivt landsbysamfund på Sydfyn med egen skole for 4.-9. klassetrin, børnehave, en god slagter samt en velassorteret købmand. Det er dog byens idrætsforening GOG, der har sat Gudme på landkortet med den stærke håndboldlinje. Der er mindre end et kvarters kørsel til Svendborg, mens turen til Odense kan klares på godt en halv time.

Huset er fra 1977 og har et potent solcelleanlæg på taget. Indenfor er boligen lys og indbydende, og især det store spisekøkken i stueplan står flot og moderne. Det har grebsfrie fronter, og rummet skaber et godt samlingspunkt for familien. I forlængelse af køkkenet følger bryggerset, og i modsatte ende er køkkenet i åben forbindelse med stuen. Her er trappe til førstesalen og udgang til en hyggelig gårdhave mod syd. Derudover er stueplan indrettet med tre værelser samt et flot badeværelse.

Boligens reelle værelsesafdeling er på førstesalen. Fra reposen er der adgang til tre dejligt store soveværelser og til endnu et flot badeværelse. Det største af værelserne har udgang til en dejlig altan mod vest med flot udsigt over området.

Der er også rig mulighed for at slå sig løs i den store have. Det er en frodig have med masser af grønt, der trænger til en trimning.
 
Alt i alt en dejlig oase for en børnefamilie med behov for plads, frisk luft og en fredelig tilværelse tæt på natur.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail