Søvangen 35, 5884 Gudme

Velholdt familiebolig i ét plan på idyllisk lukket vænge i Gudme

Der er lagt op til et skønt familieliv i denne villa i Gudme. Her venter 147 m2 i ét plan med tre (mulighed for fem) værelser, hyggelige lyse opholdsrum og en spændende have med græsplæne, drivhus og køkkenhave. Huset ligger helt ideelt på et lukket vænge med fri udsigt over marker mod syd og i gå/cykelafstand til skole, børnehus og byens landskendte sportsklub GOG.
 
Huset er fra 1977 og har kun haft to ejere. Det har fået et energimærke B og er således godt med energimæssigt. Det flotte energimærke skyldes, at huset er velisoleret, har pilleovn og solcelleanlæg på taget og fik skiftet de fleste vinduer i omkring 2017. Seneste forbedring er bryggerset, som blev opdateret i 2021. Ejendommen er generelt løbende vedligeholdt og ganske velfungerende, som den står.
 
Et af husets bedste rum er køkken-alrummet. Det er et lyst og indbydende rum, hvor familien kan samles i det daglige. Køkkenet har en moderne udforming med central kogeø, og spisebordet har sin naturlige plads ved siden af vinduet.
 
Et sæt franske døre fører herfra ind i opholdsstuen. Det er endnu et godt opholdsrum med kig til haven og udgang via terrassedør. Herfra følger yderligere to stuer - en i åbent forløb og én med franske døre. Begge rum kan ligeledes anvendes som værelser, hvis I foretrækker det. Den ene skal blot have påført en dør. Herudover har huset et nydeligt badeværelse med gulvvarme, en entré, et bryggers samt tre reelle værelser.
 
Det er også tydeligt, at man har taget sig godt af udearealerne. Såvel forhaven som baghaven er flot anlagt med spændende og varieret beplantning. Der er nydelig belægning på begge sider af huset og flisegang rundt om huset. Terrassen i baghaven er endvidere delvist overdækket og har havedam foran. Endelig er der etableret overdækning til bilen på den ene side af huset.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail