Søvangen 25, 5884 Gudme

Velholdt etplansvilla med god planløsning i Gudme

På Søvangen 25 i Gudme finder du dette charmerende hus fra 1979, der byder på 133 m² boligkvadratmeter i ét plan. Hertil kommer en lukket garage med værksted på i alt 37 m². Huset står meget oprindeligt, hvilket giver en unik mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen og skabe dit drømmehjem. Velkommen til!
 
Hoveddøren åbner op til en indbydende entré, der fører dig videre ind til en rummelig vinkelstue med udgang til en vestvendt terrasse, hvor en hyggelig pejs sætter stemningen for de lange sommeraftener.
 
Boligen rummer derudover tre gode værelser, et funktionelt køkken med mulighed for at åbne op til et moderne køkken-alrum, og et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset er udstyret med både badekar og gulvvarme, og du får også et gæstetoilet med gulvvarme, hvilket øger komforten i hverdagen.
 
Ejendommen byder på en lukket garage med elport og adgang til et værksted - ideelt til den pladskrævende hobby eller opbevaring.
 
Den dejlige terrasse er delvist overdækket, så du kan nyde udendørslivet uanset vejret. Haven er lukket og vender mod syd og vest, hvilket sikrer gode solforhold hele dagen. Her får du også et drivhus, hvor du kan dyrke grøntsager eller nyder eftermiddagskaffen på en regnvejrsdag. Grunden strækker sig over 912 m², hvilket giver masser af plads til både leg og afslapning.
 
Taget er udstyret med solceller, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og energibesparende bolig. Der er også mulighed for hurtig overtagelse, så du kan komme godt på plads i dit nye hjem uden forsinkelse.Huset ligger helt ideelt på et lukket vænge den velfungerende landsby Gudme, hvor der er et meget aktivt lokalsamfund. Placeringen er i gå/cykelafstand til skole, børnehus offentlig transport og byens landskendte sportsklub GOG.
 
Denne ejendom er perfekt for dig, der ønsker et solidt udgangspunkt for at skabe et personligt og moderne hjem i rolige og naturskønne omgivelser.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail