Poppelvej 9, 5884 Gudme

Etplansvilla med god planløsning i Gudme

Vi har her fornøjelsen af at præsentere denne velholdte etplans villa på Poppelvej 9 i Gudme. Med en ideel beliggenhed og omhyggelig vedligeholdelse byder ejendommen på en komfortabel og praktisk boligoplevelse.
 
Villaen rummer 92 boligkvadratmeter med en velgennemtænkt planløsning. En rummelig stue byder velkommen med åben adgang til et funktionelt køkken, skabt til socialt samvær og hyggelige stunder. To lyse og indbydende værelser, et stilfuldt badeværelse, en praktisk entre og et bryggers fuldender boligens indre. Ejendommen er indflytningsklar, men ønsker man at sætte et personligt præg på sit kommende hjem, er muligheden der også for det.
 
Ejendommen byder også på en carport og et isoleret værksted, der tilføjer praktiske elementer til den allerede velfungerende ejendom. Grunden strækker sig over 827 kvadratmeter og der er rig mulighed for at slå sig løs i den velholdte have.
 
Gudme er et særdeles aktivt landsbysamfund på Sydfyn med egen skole for 4.-9. klassetrin, børnehave, en god slagter samt en velassorteret købmand. Det er dog byens idrætsforening GOG, der har sat Gudme på landkortet med den stærke håndboldlinje. Der er mindre end et kvarters kørsel til Svendborg, mens turen til Odense kan klares på godt en halv time.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail