Lakkendrupvej 34, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Usædvanlig velholdt landvilla nær Gudbjerg på Sydfyn - 13 min. fra Svendborg

Det er lidt som at rejse tilbage i tiden, når man bevæger sig rundt i denne eventyrlige landvilla nær Gudbjerg på Sydfyn. Huset er i oprindelig stil, men er så utrolig flot vedligeholdt, at man føler sig hensat til 1950’erne, da huset blev bygget. Alt i alt bydes der på 173 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan, en fuld kælder samt flere udbygninger med et samlet areal på omkring 700 m².
 
Det ligger alt sammen placeret på en ganske overskuelig grund på ca. 5.000 m² med en nydelig gårdsplads i midten. Nærmere bestemt befinder vi os det åbne, sydfynske landskab en lille kilometer uden for landsbyen Gudbjerg. Det er et velfungerende lokalsamfund med en DagliBrugs, forsamlingshus, folkeskole og børnehus.
 
Huset bærer navnet Ørnegaard, hvilket også står skrevet på stuehusets ene gavl. Og hele huset summer virkelig af nostalgi. Tapetet på væggene er stadig flot med klare farver og fuldt af vitalitet. Landkøkkenet står flot og rankt, og de originale indbyggede skabe på reposen byder velkommen på første sal.
 
Nostalgi er én ting - måske vil nogle foretrække mere moderne og tidssvarende rammer. Det er der naturligvis også plads til. Med 173 boligkvadratmeter samt 117 m² kælder er her muligheder nok. Som det står nu, er huset indrettet med fire soveværelser (mulighed for flere), badeværelse, entré, køkken og en vinkelstue. Kælderen er tør og højloftet og byder blandt andet på vaskerum, endnu et badeværelse og flere disponible rum.
 
Den største af udbygningerne, en tidligere staldbygning, er i god stand og byder på 460 gode, disponible kvadratmeter. Og så må vi ikke glemme den smukke have, der omkranser ejendommen. Ligesom stuehuset er den samvittighedsfuldt vedligeholdt, som den står med smuk plæne, gamle træer og farverig beplantning.
 
Alt i alt en usædvanlig velholdt og stemningsfuld ejendom med flot udsigt over marker bynært beliggende på Sydfyn.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail