Sandagervej 24A, 5854 Gislev

Superflot familievilla med kæmpe, opvarmet værkstedshal nær Gislev på Midtfyn

Det er en lækkerbisken af de sjældne, vi her har fornøjelsen at udbyde til salg i det hyggelige lokalsamfund Sandager på Midtfyn. Her venter en særdeles indbydende villa på 147 m² med en superlækker isoleret og opvarmet hal/værksted på hele 219 m². Naboejendommen i nummer 22 er også til salg og kan eksempelvis tilkøbes og anvendes som anneks/gæstehus, såfremt man har disse behov.
 
Der er et godt sammentømret og imødekommende fællesskab i Sandager, som man kan blive en del af, hvis man ønsker det. Her er mange småbørnsfamilier, og i nærliggende Gislev findes stort set alt, man har brug for i hverdagen inklusive SuperBrugsen, friskole, pizzeria, lægehus og gode pasningsmuligheder. Derudover er I et kvarter fra Svendborg, 20 minutter fra Nyborg og 25 minutter fra Odense.
 
Ejendommen præsenterer sig exceptionelt flot med pudset facade, sortglaseret tegltag, sprossevinduer og i det hele taget spændende arkitektur. Huset er løbende moderniseret og fik blandt andet nyt tegltag i 2014 samt nyt køkken og masseovn i 2020.
 
Det er også netop køkkenet og det dertilhørende alrum, der viser huset fra sin bedste side. I alrummet er husets bjælkeloft flot bevaret, og rummet får en smuk udvidelse med en stor karnap. Køkkenet står i tidløst, hvidt design og har køkkenø. Alrummet er husets omdrejningspunkt med trappe til førstesalen og adgang til både opholdsstue, bryggers+depotrum og til entré, soveværelse og badeværelse.
 
På førstesalen venter endnu et opholdsrum som giver adgang til hele fire soveværelser samt yderligere et badeværelse med spabad. Fra det ene værelse er der desuden udgang til en stor tagterrasse.
 
Det store værksted er indrettet som én stor hal med fugefrit gulv og loft til kip. Her er også toilet, to mindre rum og uanede muligheder. Endelig får I også en hyggelig og velanlagt grund med flere terrasser.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail