Sandagervej 22, 5854 Gislev

Hyggelig og overskuelig landvilla i imødekommende lokalsamfund på Midtfyn

Leder I efter en overskuelig bolig i et hyggeligt lokalsamfund på Midtfyn, skal I se nærmere på denne ejendom i Sandager. I får her en hyggelig og velholdt villa på 90 m² samt en stor grund på hele 1.105 m². Huset er aldeles fint som beboelsesejendom i egen ret, men eftersom naboejendommen i nummer 24A også er til salg, får I her en unik mulighed for at erhverve jer to ejendomme, hvis I eksempelvis ønsker at bo flere generationer sammen, men i hvert sit hus.
 
I kommer til at bo i et særdeles aktivt lokalsamfund med en aktiv beboerforening. Her er et inkluderende fællesskab for dem der vil samt en facebookgruppe, der både tager hånd om det sociale og praktikaliteter. Fra Sandager er der cykelsti til nærliggende Gislev, der har en bred vifte af hverdagsfornødenheder. Her er både en SuperBrugs, friskole, et pizzeria, lægehus og gode pasningsmuligheder. I kommer til at bo meget centralt på Fyn et kvarters kørsel fra Svendborg, 20 minutter fra Nyborg og 25 minutter fra Odense.
 
Indenfor venter en nydelig bolig med en god portion landlig charme. Der er sprossevinduer og listelofter med synlige bjælker overalt, mens gulvet er pænt, lyst parket. Køkkenet forlænges med et fint alrum, der udgør husets midte. Herfra er der adgang til to store og lyse værelser, hvor det ene kan anvendes som stue. Det ene rum har desuden adgang til en hems. Alrummet fører også ud i bryggerset, hvor husets træpilleovn er placeret. Endelig får I også et flot, moderniseret flisebadeværelse. Alt i alt en velfungerende og charmerende bolig, der dog lige såvel kan moderniseres, hvis I ønsker et mere tidssvarende hjem.
 
Der er masser af muligheder på den store grund. Her venter en stor gårdsplads ud mod vejen, terrasse og en have.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail