Strandvejen 114, Vester Åby, 5600 Faaborg

Skøn murermestervilla med fortryllende have på villavej midt i Sydfynsk landidyl

Mulighed for flexbolig!
 
På vej ned til hyggelige Fjællebroen Havn fra Vester Åby på Sydfyn er der marker til højre og venstre, store bondegårde og landvillaer. Pludselig kommer man forbi ni murstenshuse, der ligger på rad og række, som kortvarigt omdanner vejen til en typisk villavej. Som et lille stykke civilisation midt i landidyllen. Nu er murermestervillaen i nummer 114 til salg og tilbyder et flot og charmerende hjem, en fortryllende have og fantastiske udsigter. Velkommen til!
 
Det er dansk landidyl, når det er bedst! Den populære vandrerute Øhavsstien lægger også vejen forbi her, og sætter du pris på ting som fugleliv, sejlads og lange spadsereture i det åbne landskab, langs vandet eller gennem skoven, er du kommet til det rette sted. Alt til dagligdagen inklusive skole, pasningsmuligheder, indkøbsmuligheder osv. kan findes i nabobyerne Vester Åby og Vester Skerninge.
 
Du bliver ejer af en charmerende rødstensvilla fra 1951 med 107 m² fordelt over halvandet plan samt en fuld kælder. Det er en meget lys og generelt velholdt bolig med charmerende detaljer såsom pæne plankegulve, sprossevinduer og fyldningsdøre.
 
Stueplan består af køkken og to stuer i åbent rumforløb. Køkkenet har fronter med knobgreb og træbordplader. Stuen foran køkkenet, spisestuen, har brændeovn, og den anden stue har udgang til en dejlig, overdækket terrasse med en pragtfuld udsigt over haven og landskabet. Der er indkvartering på førstesalen, som er indrettet med tre soveværelser og et badeværelse. Endelig har kælderen et vaskerum samt yderligere to disponible rum.
 
Og så er der haven. Og hvilken have! Den er anlagt med en engelsk cottage-have som forbillede. Et imponerende udbud af bede, stauder, buske og træer inddeler græsplænen i et netværk af stier og kroge. Beplantningen er afvekslende og farverig, og det er en have man har lyst til at gå rundt i. Endelig får du også en stor carport og et ligeledes rummeligt skur.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail