Østergade 51, st.., 5600 Faaborg

3 nyrenoverede erhvervslejemål i Faaborg - tæt på banegården

Du har mulighed for at rykke ind i en af Faaborgs mest iøjnefaldende og markante ejendomme. Den ikoniske palævilla, der kækt ligger lidt skråt på grunden overfor banegården, bliver renoveret fra kælder til kvist og kommer til at indeholde tre erhvervslejemål i stueplan med fælles reception og faciliteter. Her er en unik mulighed for at etablere klinikvirksomhed, kontor eller lign. i nye, moderne lokaler på en af byens mest synlige adresser.
 
De tre lejemål er på henholdsvis 29 m², 24 m² og 28 m² og hertil kommer fællesarealer, der indeholder ventværelse/modtagerrum, kopi-/depotrum, et kundetoilet, et personalebadeværelse samt en frokoststue/mødelokale med tekøkken. Til hvert lejemål hører også et privat og aflåst kælderrum samt en parkeringsplads.
 
Hvis du er hurtig, kan du naturligvis leje to eller samtlige lejemål på en gang.
 
Indgangspartiet er i gavlsiden på hjørnet af Østergade og Banegårdspladsen. Herfra føres man ind i bygningens nyistandsatte fordelingsgang, der automatisk viser ind i venteværelset/modtagerummet.
 
Såvel kunder som ansatte kan parkere i ejendommens baggård, hvor der er otte p-pladser samt en handicap-plads. Derudover kan cyklister parkere umiddelbart foran hovedindgangen.
 
Ejendommen har også en hyggelig gårdhave med frugttræer og borde-bænke-sæt, hvor man kan nyde frokosten i de lune sommermåneder.
 
Ejendommen opvarmes via fjernvarme og er energioptimeret med gode vinduer, ekstra isolering og branddøre. Projektet er estimeret til at være klar til indflytning 1. november 2023. Alt i alt en rigtig spændende mulighed for at opstarte eller videreføre din virksomhed i en markant og centralt beliggende ejendom i Faaborg.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail