Østergade 51, 1. th., 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Ejerlejlighed
Pris: 3.250.000 kr.

Nyrenoveret, centralt beliggende Faaborg lejlighed med vandudsigt - mulighed for flexbolig

Ligesom når man sætter sig ind i en helt ny bil, er der noget særligt ved at flytte ind i en helt ny lejlighed. Det er duften, de kridhvide vægge, og bevidstheden om at alt bare virker og er tiptop. Det er den oplevelse, der venter på Østergade 51, 1. th i Faaborg, lige overfor banegården.
 
Det er byens måske mest ikoniske bygning, der står for at skulle renoveres fra kælder til kvist. Og når støvet har lagt sig i december 2023, er lejligheden med åben planløsning og vandudsigt klar til indflytning.  
 
Lejligheden ligger på førstesal, som du deler med én nabo. Nedenunder vil der blive indrettet erhvervslokaler. Der bor ingen over dig. Det giver en ro, man sjældent oplever, når man bor i lejlighed.  
 
Lejligheden har en moderne, åben planløsning med integreret opholdsrum. Det største soveværelse har walk-in-closet. Materialerne er velvalgte. Lejligheden bliver eksempelvis belagt med trægulve, får gulvvarme overalt, Velux-vinduer og inventar i køkken og badeværelse fra Svane-køkken eller HTH. (Spørg mægler for yderligere information).  
 
Du mærker lejlighedens åbne atmosfære, straks du træder indenfor. Entréen er en del af det store opholdsrum med køkken, alrum og stue i ét. Her er lys og luft, vandudsigt langs den sydvestlige facade. Foruden 2 soveværelser får du også et badeværelse med kombineret vaskemaskine/tørretumbler.  
 
Som boligejer får du adgang til et privat og aflåst kælderrum, til to private p-pladser i ejendommens baggård samt til fælleshave med frugttræer og borde-bænke-sæt. Ejendommen opvarmes ved fjernvarme og er velisoleret.  
 
Alt i alt en unik mulighed for at flytte ind i en helt ny lejlighed i en af byens mest markante bygninger.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail