Østervej 11, Østeregnen, 5935 Bagenkop

Meget charmerende landejendom på 293 m², 900 meter fra vandet på Sydlangeland

Man kan gøre lidt af hvert, når man har 293 m² til rådighed. I kan samle hele familien under ét tag og på tværs af generationer eller flytte sammen med en anden familie, I kommer godt ud af det med. Og med den tilhørende grund på knap 2.000 m² kan havefolket få lov at lave højbede, køkkenhave og hyggehjørner. Man kan naturligvis også bare slå sig ned med sin egen familie i de fredelige omgivelser og måske indrette en ferielejlighed, som kan give lidt indtægt ved siden af.
 
Muligheder er der nok af, og det er helt op til jer, hvad der skal ske med dette ualmindeligt charmerende, stråtækte bindingsværkshus på Sydlangeland. Det er fra 1872 og står så idyllisk, som var det taget ud af en billedbog: sort bindingsværk på hvidkalket facade, stråtag og småsprossede trævinduer.
 
Huset er opført i halvandet plan, og som det står nu, er det indrettet med to separate boligenheder med egne indgange. Det er således særligt gearet til flere generationer eller til to familier, der gerne vil dele huset.
 
Ejendommens idylliske fremtoning fortsætter indenfor, hvor husets originale præg og atmosfære er helt intakt. Her er træ allevegne - ægte træ med tydelige årer og knaster i loftet med synlige bjælker, på gulve, vinduer, døre og interiør. Det skaber varme og stemning i boligen, og tilsat udsigten over marker og til vandet fra førstesalen, er idyllen komplet.
 
I 2013 fik huset et nyt badeværelse, og i 2016 blev det meste af stråtaget skiftet. Derudover hører der en stor garage med til ejendommen. Den blev bygget i 2002 og har også stråtag, så ejendommen som helhed bibeholder sin harmoni.
 
I kommer til at bo under en kilometer fra havet og fire kilometer fra Bagenkop, der har alle fornødenheder.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail