Vesterbyvej 1 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.250.000 kr.

HØJTLIGGENDE EJENDOM MED UDSIGT MOD MARKERNE – TÆT PÅ RUDKØBING

På Vesterbyvej 1 i Vesterby ved Rudkøbing udbydes denne indbydende ejendom nu til salg. Der er her tale om en flot lys ejendom, som viser sig med en fin hvid facade og et mørkt tag på toppen. Til ejendommen hører der desuden en stålbuehal fra 1996 samt en lade med solcelleanlæg og med stort tilhørende værksted og fyrrum, som fremstår i god stand.

Alt dette placerer sig ved den store stenbelagte indkørsel, som fører op til husets hovedindgang og som herfra, grundet den højtliggende placering, byder på en smuk udsigt over de åbne marker. Beboere kan ligeledes se frem til villaens tilhørende hyggelige terrassemiljø, hvor morgenkaffen kan nydes med udsigt mod den omkransende og frodige grønne have med træer og buske, som udfolder sig foran terrassen.

I villaens stueplan finder vi på entréens venstre hånd et lækkert og lyst køkken-alrum med masser af spiseplads, og hvor køkkenet indeholder både stor separat kogeø og gulvvarme. Herfra er der desuden direkte adgang til villaens bryggers. Igennem en mindre entré tilgås desuden også her det ene af villaens værelser. På modsatte side præsenteres vi for et lyst badeværelse med separat bruseniche samt villaens stue og spisestue, som smelter sammen i en åben forbindelse. Villaen råder i alt over fire værelser, hvoraf de tre resterende værelser findes på 1. salen.

Vesterbyvej 1 har en fuldkommen naturskøn beliggenhed i Vesterby blot 10 minutters kørsel fra centrum af Rudkøbing. Rudkøbing er Langelands største by og er en hyggelig handelsby med gode dagligvarebutikker og specialforretninger samt både daginstitutioner, skole og gode fritidstilbud. I Rudkøbing finder vi ligeledes Rudkøbing Havn, som rummer både lystbåde- og trafikhavn samt færgeleje for færgen til Strynø.

Alt i alt en oplagt mulighed for jer, som drømmer om at slå jer ned i naturfredelige rammer og med et godt byliv inden for rækkevidde.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800