Strandvej 48 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.495.000 kr.

RUMMELIG KVALITETSVILLA I GÅAFSTAND TIL SVENDBORG CENTRUM OG HAVN

Her på Svendborgs attraktive Strandvej byder denne flotte villa fra 1935 ind. Vi befinder os i et af byens mest populære områder, i det kyst- og bynære strandvejskvarter, hvor kommende beboere vil være i gåafstand til både gågader, havn, indkøb, skoler og banegård.

Villaen ligger fint tilbagetrukket fra vejen på den 605 m² store grund. Her kan familiens transportmidler parkeres i indkørslen, der ligeledes fører hen til husets garage. Bag ejendommen venter en idyllisk og grøn haveoase som er lukket og ugeneret og med aftensol. Når sommersolen står højt på himlen, er det nemt at finde en sval skyggekrog under de fuldvoksne træer. Her venter både terrasse i enden af haven samt en høj terrasse i forlængelse af stueplanet. Med andre ord har det skønne havemiljø talrige områder, der står klar til at danne rammerne om mange hyggelige stunder i familiens og venners skød.

Det flotte hus fordeler sig på hele tre plan med et samlet brugsareal på 203 m² og et flot egoberet tegltag på toppen. Stueetagen indledes af en stor hall med plads til jakke- og skoopbevaring. Herfra er indgang til hjemmets charmerende køkken, med grå elementer og et landligt islæt. Det sideliggende alrum har god plads til det helt store, gæstevenlige spisebord, og den indbyggede brændeovn skruer op for hyggen i de kolde måneder. Både stue og alrum får et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og stuen har ligeledes god plads til indretning af de bløde møbler. Desuden indeholder stueplanet en dejlig, lys udestue, som er ganske anvendelig.

På førstesalen venter et stort forældresoveværelse med indbyggede skabe. Etagens to øvrige værelser har begge god plads til at fungere som kontor, børneværelse eller gæsteværelse. Etagen indeholder også et moderniseret badeværelse med kar. Kælderen byder på en rummelig gang med brændeovn og indgang til et stort, disponibelt rum, et multirum samt et stort badeværelse med vaskefaciliteter og bruseniche.

Ejendommens rummelige planløsning og store have gør den særdeles velegnet til både parret eller børnefamilien - og placeringen her, ganske få hundrede meter fra Svendborg centrum, fås nok ikke meget bedre!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800