Sankt Nicolai Gade 6 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 15.250.000 kr.

GENNEMENOVERET A-ENERGI EJENDOM MED 6 FLOTTE LEJEMÅL

Centralt i Svendborg ligger denne udlejningsejendom, som blev totalt gennemrenoveret i 2008. Ejendommen er perfekt til investering og udlejning, og alle lejemål kan anvendes som blandet bolig og erhverv, men er også alle godkendt til ren beboelse.

Ejendommen ligger i Sankt Nicolai Gade 6, få skridt fra Svendborgs myldrende gågade, der er byens epicenter. Skal nogle af lejemålene anvendes til erhverv, får man her en perfekt placering med god eksponering for kunder, der nemt kan komme frem med offentlig transport.

Den samlede ejendom rummer syv lyse og lækre ejerlejligheder, hvoraf de 6 indgår i handlen. De tre nederste er pt. udlejet til liberalt erhverv, to af lejlighederne er udlejet til beboelse og en af lejlighederne står pt. til rådighed. Der er flot udsigt over havn og by fra de øverste etager. Lejemålene, som alle er med gulvvarme samt klinke- og askegulve, varierer i størrelser fra 101 m² som den mindste og 138 m² som den største. Udover en pæn trappe der fører op til lejemålene, huser ejendommen en stor elevator.

Lejemålene fremstår i et enkelt og i et stilrent design. Der er flot lysindfald med sydvendte altaner i tre af boligerne og sydvendte franske altaner i to af de andre. Køkkenerne i alle lejemål er indrettet med alt i hårde hvidevarer. Badeværelserne er med skabe og separat bruseafsnit. Flere af lejemålene er indrettet med 2 badeværelser.

Til ejendommen hører desuden seks p-pladser, der pt. er udlejet samt depotrum til alle lejligheder.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800