Præstens Vej 1 , 5970 Ærøskøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 650.000 kr.

Få jeres helt egen “familiekoloni" på Ærø

Det er ikke hver dag, vi har fornøjelsen af at udbyde noget så charmerende som denne koloni af fritidshuse på Ærø. På den 8.536 m² store grund ligger fem små fritidshuse, der alle har eget køkken og bad. Det er derfor helt oplagt for den store eller sammenbragte familie, der gerne vil tilbringe noget tid sammen, men stadig gerne kunne være sig selv - en familiekoloni med andre ord!

Kolonien ligger i Vindeballe kun 5 minutters kørsel fra Ærøskøbing, hvor der afgår færger til Svendborg. Og til nærmeste sandstrand er der blot et par kilometer.

Grunden er let kuperet og har stor græsplæne, der indbyder til både børne- og voksenleg. Den er samtidig en frodig have med buskads og gamle, høje træer, der giver gode skyggepletter. Grunden ligger højt i landskabet, og visse stedet kan man skimte havet over randbeplantningen.

De fem fritidshuse blev bygget i 1979 og er alle i fin stand. Husene er på 36-53 m² og foruden eget bad og køkken har de alle en stue og et eller to soverum.

Og så er de hyggelige! De er opført i træ og har også indvendigt synligt træ på loft, vægge og på gulvet. Endelig har alle huse også hver deres lille terrasse. Det ene af husene er tilmed registeret som villa, og må bruges både som helårsbeboelse og som flexbolig.

Har vi vakt din nysgerrighed, er dette ganske enkelt et unikum, der må ses. Vi glæder os til at vise frem!Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800