Østre Skolevej 12 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.795.000 kr.
Nyhed

Familieidyl i godt kvarter nær by, skov og strand i Svendborg

Er I en børnefamilie på udkig efter et velegnet hjem i Svendborg, har vi her en villa, der på alle måder er et oplagt valg. Det er en smuk murermestervilla fra 1924 klassisk indrettet med tre soveværelser på førstesalen og hyggelige opholdsrum i åben forbindelse i stueplan. Huset har en fortræffelig placering i byen på en rolig villavej nær skole og børnehave og med skov, strand og by inden for gåafstand.

Villaen står smukt med rødstensfacade i håndstrøgne mursten, som sammen med en lille forhave med hvidt stakit præsenterer ejendommen ud mod vejen. I boligens indre mærkes det tydeligt, at det er et hus med varme og charme. Det rustikke plankegulv, de fyldige dørkarme og den smukke trappe, der snor sig op på førstesalen, bidrager hertil.

Boligen er indrettet med et ekstrastort spisekøkken med plads til et langbord, hvor såvel familien og eventuelle gæster kan sidde sammen til bords. En brændeovn midt i rummet bidrager generøst til hyggen, og fra køkkenet er der videre adgang til to stuer en suite, der får dagslyset ind om eftermiddagen. Hertil kommer en entré med et gæstetoilet.

På førstesalen giver fordelingsgangen adgang til de tre soveværelser samt til badeværelset. Endelig har huset også en fin kælder med tre rum til opbevaring.

Fra køkkenet går man direkte ud på den store træterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til grønne, gule og røde trækroner fra nabolagets mange træer. Med espalier på siden og markise foroven er terrassen et skønt, privat hjørne. Den store baghave giver rig mulighed for at udfolde grønne fingre med både drivhus, frugttræer, urtehave samt staudebede for enden af haven. Endelig får I også et stort skur til alle haveredskaberne.

Østre skolevej er kendetegnet ved et skønt naboskab, med vejfest om sommeren og hvor børn leger frit på kryds og tværs af haver.

Det gode familieliv starter på Østre Skolevej 12 - kom selv forbi og se!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800