Nørremarken 36 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.495.000 kr.
Nyhed

Bynær landejendom på Sydfyn skabt til en bæredygtig tilværelse

Er tiden kommet til at udskifte det hektiske byliv med en mere stilfærdig tilværelse på landet, hvor naturen ikke bare er noget man nyder, men noget man mærker og indgår i samspil med. Denne landejendom i udkanten af Skårup på Sydfyn er ganske enkelt indbegrebet af simple living, bæredygtighed, og hvad der ellers karakteriserer, det enkle liv på landet.

På den knap én hektar store grund bydes på over 20 gamle æbletræer, en køkkenhave med højbede og drivhus samt dyrefolde, der giver mulighed for mindre dyrehold. Hertil kommer en stald/hønsehus samt et udhus.

Og så må vi ikke glemme den drøncharmerende landvilla. Huset er oprindeligt fra 1847 og er opført delvist som bindingsværkhus. I 2003-04 blev huset gennemrenoveret og er i dag et velisoleret og velfungerende familiehus i halvandet plan. Husets sjæl og stemning er heldigvis bevaret, og for de der sætter pris på fritlagte loftbjælker, brede gulveplanker med patina og en stemning af rustik charme, er huset her en sand juvel. Gennem boligens 144 m2 vil I også møde charmerende Hasle-klinker, travertin marmorfliser og ikke mindst en ægte, finsk masseovn.

Husets centrum er det vinkelformede køkken-alrum. Køkkenet er et gammelt forrammekøkken, der er flot restaureret og både har moderne hvidevarer og køkkenø. Til den ene side åbner rummet sig med kiploft og vinduer til tre sider. Et par dobbeltdøre fører ind i en lille, men hyggelig stue, og derudover er der også et soveværelse samt et både flot og charmernede badeværelse. På førstesalen venter yderligere to gode soveværelser og en repos.

Hvis køkken-alrummet er husets centrum, så er den finske masseovn husets hjerte. Den er placeret således, at den faktisk varmer hele huset op, og dertil sørger den for varmt brugsvand samt for gulvvarme i badeværelset. Den bruger i omegnen af 12-15 m3 træ om året, som grunden nemt forsyner jer med. I kan dermed regne med en årlig varmeregning på cirka nul kroner.

Alligevel er der ikke engang fem minutter på cykel til indkøb, skole, lægehus, idrætsfaciliteter og mange andre af hverdagens fornødenheder i Skårup. Nærmeste større by er Svendborg, som I kan cykle til på 20 minutter. Som om det ikke var nok, har I den store skov Dyrehaven liggende for enden af vejen. Den udmærker sig blandt andet ved sit generøse udbud af spisesvampe om efteråret.

En ejendom der er klar og parat til, at I kan starte en ny bæredygtig tilværelse i samspil med naturen.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800