Kløvermarksvej 12 , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.

LYS OG VELDISPONERET ETPLANSVILLA MED SKØN BELIGGENHED

Velkommen til Kløvermarksvej 12 i Hesselager, hvor denne flotte etplansvilla nu udbydes til salg. Ejendommen er veldisponeret, og den er helt ideel for børnefamilien, som ønsker at bo i et hyggeligt lokalsamfund, eller parret med udeboende børn, der ønsker et hjem i ét plan.

Villaen er opført i 1973, og den præsenterer sig selv flot og velholdt. Gasfyret er bl.a. fra 2016, og boligen har gulvvarme i bryggerset og på badeværelset. En skøn havegrund omkranser huset med veltrimmet beplantning, og bedst af alt er den stenbelagte terrasse, som smyger sig langs det meste af husets facade i solens skær. Udover selve boligen råder ejendommen også over en rummelig garage, et skur og et drivhus.

Boligen er velindrettet, og den prydes af et dejligt lysindfald. Køkkenet er opført i lyse elementer med alle hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads. En stor og hyggelig stue byder på gode indretningsmuligheder med plads til både spiseafdeling og sofaarrangement, og herfra er der videre adgang til terrassen og haven. Derudover råder villaen over tre værelser med skabsplads, et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og et flot badeværelse med separat bruseniche.

Ejendommen ligger på en rolig villavej i Hesselager, og her venter en hverdag i trygge rammer. Den lokale MENY ligger ikke andet end 200 meter fra hoveddøren, og samtidig er der kort til både skole og daginstitutioner. Der er gode muligheder for offentlig transport til både Nyborg og Svendborg, og samtidig er der hurtig adgang til motorvejsnettet. Beliggenheden i Hesselager er et virkelig godt alternativ til Svendborg – her får man nemlig en hel del mere for pengene, og der er faktisk ikke mere end 17 kilometer ind til centrum af byen.

Denne villa er uden tvivl et besøg værd!

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800