Kirkevej 9 , 5350 Rynkeby

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 950.000 kr.

GENNEMRENOVERET LANDSBYHUS MED AUTENTISKE DETALJER

Velkommen til hyggelige Rynkeby, hvor I finder denne gennemrenoverede bolig med respekt for husets originale stil og alder.

Huset blev istandsat i 2008/2009, hvor alt fra gulvvarme i hele stueetagen, nye el- og vvs-installationer, isolering og kloakker, ny tagkonstruktion på tilbygning samt værksted, delvist nyt bindingsværk samt nyt udvendigt murværk på hovedhuset kom til. Den solide gennemrenovering giver i dag huset et energimærke C.

Samlet udgør ejendommen 140 m², der spreder sig over 115 m² boligareal samt et udhus/værksted på 25 m². Boligen er beliggende på en overkommelig grund på 378 m² med parkeringsmuligheder samt en have bag huset.

Første salen er værd at dvæle ved, da den fungerer som ét stort opholdsrum på ca. 40 m², der er også mulighed for at lave værelser. Her finder I loft til kip, smukke fritlagte bjælker, plankegulv samt kviste og ovenlysvinduer, der lyser etagen op til perfektion. Stueetagen huser blandt andet et skønt køkken med flotte overflader samt to stuer med høje paneler.

Boligen er beliggende i Rynkeby, hvor I har alt, der skal til, for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Matriklens nabo er eksempelvis den velfungerende friskole, der er ca. 200 meter til byens kommunale skole og til byens Spar Købmand er der blot få skridt. I har derfor alt på nær hånd, så I hurtigt og nemt kan nå at handle ind til aftensmaden, inden ungerne kommer trætte hjem fra skole.

Endvidere er der ikke mere end knap 10 min. til motorvejstilslutningen, der blandt andet fører jer til centrum af Odense på bare 15 min. Rynkeby ligger både tæt på Kerteminde og Langeskov, hvorfor fjorden og naturskønne arealer præger nærområdet.

Velkommen indenfor i dette charmerende hjem på Kirkevej 9, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi glæder os til at se jer til en rundvisning.


Afstande

Kontakt os for mere information eller bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800