Hestehavevej 22 , st. , 5856 Ryslinge

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Erhverv
Årlig leje: 94.800 kr.

228 M² PATRICIERLEJLIGHED I STUEPLAN, IDEEL TIL ERHVERV

På en attraktiv erhvervsbeliggenhed i udkanten af Erhvervscenter Ryslinge – med kort afstand til Ringe og Svendborgmotorvejen – kan I nu få råderet over nøglerne til denne præsentable villalejlighed, der har et godt potentiale for såvel virksomhedsejeren som den almindeligt boligsøgende.

Lejligheden er placeret i villaens stueetage, hvor man kan brede sig på hele 228 velindrettede og moderniserede kvadratmeter. Pladsen fordeler sig på to stuer, en stor entré, tre værelser, køkken og bad. Her får man virkelig plads for pengene, og lejligheden er desuden for nyligt blevet renoveret og moderniseret. Også udvendigt er der god plads og gode parkeringsmuligheder på den store gårdsplads.

Inden døre venter lyse og veldrejede rum, der både kan anvendes som helt almindelig bolig, kontor, showroom, liberalt erhverv eller lignende. Her er altså en god mulighed for den selvstændige erhvervsdrivende, som ønsker en lækker butik, eller for familien, der ønsker at bo med dejlig meget plads. Køkkenet er opført i mørke elementer med hårde hvidevarer, og det store badeværelse er ligeledes nyistandsat med opdelt vaske- og badeområde.

Alt i alt er der tale om pæne, indflytningsklare lokaler, der giver den kommende lejer mange gode muligheder. Ejendommen er beliggende i udkanten af Erhvervscenter Ryslinge mindre end 5 minutters kørsel fra Svendborgmotorvejen. Hele området, som tidligere husede Fabers Fabrikker, er omdannet til et aktivt erhvervscenter med gode fleksible rammer for en bred vifte af individuelle erhvervslejemål som produktion, lager, håndværk, kontorer, undervisning, liberale erhverv og boliger. Ryslinge byder desuden ind med flere supermarkeder, børnehaver og en friskole.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800