Berberisvænget 14 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.950.000 kr.

I FØRSTE RÆKKE TIL VANDET - FLOT OG VELHOLDT FRITIDSHUS

Berberisvænget ligger hyggeligt og naturskønt på Tåsinge, og i nummer 14 finder I et lyst og velholdt fritidshus. Huset ligger i 1. parket til vandet, med en uovertruffen udsigt over Svendborgsund, og her venter et fristed langt fra hverdagens stress og jag.

Fritidshuset har et boligareal på 78 kvadratmeter, og dertil kommer udhus på yderligere 4 kvadratmeter. Ejendommen er opført i 1998, den ligger på en 1.032 kvadratmeter stor grund, og huset præsenterer sig selv flot og velholdt. Her kan man nyde den rolige følelse af friliv med solen i ansigtet. Det kan man bl.a. gøre på en af de tre terrasser, der giver sol fra morgen til aften.

Med sine tre indretningsvenlige værelser, er der plads til at indlogere hele familien, og den rummelige hems kan også indrettes med sovepladser. Boligens centrum er det store opholdsrum med både køkken, spisestue og dagligstue. Fra stuen kan man bl.a. nyde den flotte udsigt over sundet, til Valdemars Slot og indsejlingen til Svendborg gennem det imponerede vinduesparti. Endeligt råder boligen over et lyst flisebadeværelse med separat brus.

Fritidshuset ligger i Stenodden Sommerland, som er et dejligt naturområde ved Vemmenæs på Tåsinge. Området består af omtrent 200 huse, og omgivelserne er velholdte med stier og asfalterede veje. Tåsinges flotte natur strækker sig fra dørtærsklen så langt øjet rækker, og ved vandet er der et stort fællesareal med plads til boldspil samt badebro, hvor man kan hoppe i bølgen blå. Vil man på shopping, har man selvfølgelig også Svendborg og Rudkøbing henholdsvis 17 og 11 kilometer herfra.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Anne Dissing

Ejendomsmægler

26112217