Åbyvej 8 , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 850.000 kr.

Udlev familielivet i trygge og idylliske rammer

I et hyggeligt lille landsbymiljø i Hundstrup, omfavnet af langstrakte marker og naturskønne omgivelser, ligger denne charmerende villa og indbyder til livsnyderi.

Allerede ved første skridt ind på den 2161 m² store grund falder man for havens grønne arealer, som indbyder til boldspil på plænen og familiehygge på terrassen. De gamle træer og den smukke udsigt over landskabet sætter den helt rigtige stemning for udelivet.

Siden 1906 har den klassiske villa stået velplaceret på den grønne grund, og i 2009 er boligen blevet moderniseret med bl.a. nyt gasfyr, delvist nyt køkken, nyt badeværelse og nyt brygges. Alt sammen er opført i kvalitetsbevidste materialevalg med et tidløst udtryk, som står i harmoni med villaens klassiske byggestil.

Hoveddøren åbner op for en rummelig entre, hvor man hurtigt bemærker de flotte nye gulve. To lysfyldte stuer udfolder sig i forlængelse af hinanden og bidrager til boligens åbne atmosfære. Her lokkes der med sofahygge foran brændeovnen og hyggelige middage i spisestuen. Og den passionerede hjemmekok kan allerede nu glæde sig over det store køkken, som indbyder til kulinarisk udfoldelse.

Fra køkkenet er der adgang til et godt forældresoveværelse, badeværelse med bruseafsnit, bryggers og et værksted, hvor manden i huset kan sysle med gør-det-selv projekter. Familiens børn og unge kan glæde sig over at få hele 1. salen for sig selv, for her er der nemlig indrettet fire gode soveværelser og et gæstetoilet, der vil danne rammerne for den perfekte ungdomsafdeling. Ja, her er der masser af plads til at udleve familielivet, og den trygge beliggenhed sætter bare prikken over i’et.

I befinder jer på Åbyvej i Hundstrup, en hyggelig by, som ligger midt imellem Svendborg og Faaborg. Her er smuk natur og fredelige omgivelser bare er nogle af nøgleordene. Men I går heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for bare 3 km herfra udfolder Vester Skerninges byliv sig med indkøbsmuligheder, skoler og et aktivt sportsliv i Vester Skerninge Hallen.

Velkommen til!

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800